30/11/15

Birds & More op bezoek bij Exparka in Belfeld.

Op zaterdagmiddag 28 november waren wij aanwezig op de tentoonstelling van VV Exparka in Belfeld.

Op zaterdagmiddag 28 november waren we aanwezig op de tentoonstelling van VV Exparka in Belfeld. Jo Keltjens en de rest van het bestuur hadden er alles aan gedaan om van deze dag een succes te maken. En je kunt gerust stellen, dat dit erg goed gelukt was.

Er zaten 742 vogels in verschillende klasses en ze waren in zaal "JULIANA" zo opgestel, dat alles overzichtelijk was en er tussen de rijen vogels genoeg ruimte over was om vrij te bewegen.

Deze tentoonstelling was het bezoeken meer dan waard en zo dachten de bezoekers, die in grote getale aanwezig waren er ook over. Ik denk, dat de meeste inzenders kunnen terug kijken op een geslaagd evenement. En zoals bij iedere tentoonstelling zijn er winnaars en verliezers, al kun je moelijk spreken van verliezers.bij zo'n mooie tentoonstelling.Over en weer werden er gedachten uitgewisseld en misschien zijn de "verliezers "van vandaag de "winnaars"van morgen.

De "Tombola"is de énige bron van inkomsten voor EXPARKA en het bestuur en leden waren dan ook erg tevreden over de grote deelname aan deze loterij.

Men kan gerust zeggen, dat de hele Vogelvereniging Exparka zeer goed werk heeft verricht. En wat ook belangrijk was, de jeugd werd er doormiddel van een Vader/Opa middag bij betrokken. Dat bleek ook een groot succes, en het spreekwoord dat zegt: de jeugd heeft nde toekomst ging hier dan ook echt op.

Het is zeker de moeite waard om de Homepage van Exparka Belfeld eens te bezoeken, deze is erg mooi en zo blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes op vogelgebied bij u in de buurt.

Wij als Birds & More bedanken het bestuur voor de genote gastvrijheid en zullen volgend jaar wederom van de partij zijn (als bezoeker en als sponsor).